Branschlösningar.se

branschlosningar_tiles

Kontakta oss för mer info

 

  • Finns i Sverige, Norge och Danmark med över 170 lösningar
  • Kontakta oss så berättar vi mer om hur er lösning kan läggas upp på Branschlösningar.se

Branschlösningar.se

Kunderna har hittat till Branschlösningar.se - har ni?

Branschlösningar.se är en samlingsplats för erkänt bra affärssystems- och CRM-lösningar baserade på Microsoft Dynamics NAV, AX och CRM - överskådligt och lättnavigerat! Här kan slutkunder och upphandlingskonsulter hitta en lösning och en partner som är specialiserade på en specifik bransch.

2016 har varit ett fantastiskt år för Branschlösningar.se med nya regelbundna besöksrekord och en stadig ström av nya lösningar och återförsäljare. Kunderna har hittat hit - har ni gjort det med era Dynamics-lösningar?

Vill ni synas med er lösning?

Har ni en branschlösning som ni vill exponera på Branschlösningar.se så hjälper vi er att lägga upp den. Vi kan också hjälpa er med att ta fram säljande och sökordsoptimerade texter samt löpande säkerställa att er lösning placerar sig högt på sökmotorerna. Allt ni behöver göra för att få upp er lösning på Branschlösningar.se är att fylla i en enkel checklista. Kontakta oss så berättar vi mer.

Referenscase - en konkurrensfördel

Nu erbjuder vi också möjligheten att ta fram referenscase för era lösningar, både som PDF och i form av videocase. Dessa referenscase kommer ni sedan att kunna publicera vid er lösning på Branschlösningar.se. Det ger er en konkurrensfördel jämfört med andra partners och ger kunden ett mervärde vilket i slutändan ökar chanserna att just ni blir vald som leverantör av nytt affärs- eller CRM-system. Har ni redan ett befintligt referenscase går det bra att använda det.

Kontakta oss för uppläggning   Besök Branschlösningar.se